Ga naar de inhoud
Home » Wishlist | Bijna jarig

Wishlist | Bijna jarig

Morgen ben ik jarig. Vorige jaren heb ik elke keer een wensenlijstje doorgegeven aan Bas waaruit hij samen met mijn ouders, zus, zwager, nichtje en schoonvader een keuze maakte wat ik cadeau kreeg voor mijn verjaardag. Dit jaar heb ik dat niet gedaan. Afgelopen tijd ben ik er namelijk niet echt mee bezig geweest. Er is in de afgelopen tijd veel gebeurd waardoor ik er niet mee bezig ben geweest. Ik heb weleens geroepen dat ik misschien nieuwe schaatsen wil hebben voor mijn verjaardag, maar wat het nu gaat worden weet ik niet. Ik heb wel een aantal dingen die ik erg leuk zou vinden om te krijgen, maar niet per se voor mijn verjaardag! 😉 Het kan ook zijn dat ik onderstaande dingen zelf ooit een keer aan ga schaffen. Kijk je mee?

Dr. Martens ZEBZAG SUÈDE muiltjes

ZEBZAG SUÈDE

Zie je deze schoenen/muiltjes hierboven? Deze vind ik zo onwijs leuk! Het zijn Dr. Martens. De band die bovenop zit kun je ook achter je hak draaien. Ik zou ze in de winkel moeten passen, want ik weet niet precies welke maat ik hiervan zou hebben. Maar deze zou ik heel graag willen hebben voor in de zomer!

Viking Slider combinoren

Viking Slider

Dit vind ik echt een hele gave schaats! Ik zie mezelf hier komend seizoen dan ook heel wat rondjes op schaatsen als we straks weer kunnen! Het enige nadeel is dat ik schaatsen echt moet passen en er aan het eind van het schaatsseizoen bijna nergens meer schaatsen op voorraad zijn in de winkels…

Een nieuwe tattoo

Al enige tijd wil ik een nieuwe tatoo. De plek weet ik nog niet, maar de afbeelding wel. Ik wil namelijk 3 pinguïns. Zij zullen staan voor mijn gezin. Bas, Feline en ik.

Uitjes

Wat ik ook erg leuk zou vinden is om samen met Bas en Feline een leuk uitje te doen met mijn verjaardag. Ik denk dat aan lunchen tussen alpaca’s, naar Pantropia (voorheen de Orchideeën Hoeve) en aansluitend lekker eten. Het hoeft niet per se iets groots te zijn of een fysiek cadeau (wat natuurlijk wel erg leuk is ;)). Een leuke dag is ook erg fijn!

Heb jij speciale wensen voor je verjaardag? Of laat je je liever verrassen? Ik hoop dat we een dag kunnen plannen dat we in ieder geval met z’n allen lekker gaan eten. Maar dat moet geen probleem zijn!

Liefs, Linda

1 reactie op “Wishlist | Bijna jarig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.