Ga naar de inhoud

Wishlist | Schoenen en kleding

Ik heb genoeg schoenen en eigenlijk ook echt genoeg kleding in mijn kast. Maar er zijn toch wat items die ik maar wat graag aan mijn collectie toe zou willen voegen.

Vans

Vans Checkered

Deze Vans zijn echt mijn favoriet! Die staan al heel lang op mijn wishlist, maar toch koop ik ze steeds niet… Misschien toch maar een keer doen…

Ook leuk om te lezen: Planten wishlist

Nike

Nike Air Max 90

Helaas zijn deze Nike Air Max 90 er niet in mijn maat, maar zijn ze niet fantastisch? Het zijn dan weliswaar mannenschoenen, maar ik zie me hier wel in lopen hoor!

Dr. Martens

Dr. Martens sandalen

Ik vind dit zulke gave sandalen! De enige echte Dr. Martens sandalen! Ik twijfel hier al een paar jaar over… Als ik ooit het geld ‘over’ heb, of ervoor heb gespaard, dan ga ik ze toch kopen!

Only Jeans

Only Jeans

Ik ben al een tijdje aan het afvallen en het gaat eigenlijk heel erg goed! Het nadeel van afvallen is dat al mijn broeken echt te groot aan het worden zijn. Ik moet dus over een tijdje nieuwe spijkerbroeken kopen. Deze spijkerbroek van Only vind ik echt heel erg mooi!

Lees ook: Ik heb een webshop!

Only Winterjas

Only winterjas

In principe is mijn winterjas nog goed en kan deze nog makkelijk een winter mee, maar het is altijd leuk om te kijken! Zo vind ik dit echt een hele mooie winterjas van Only!

Al deze schoenen en kleding heb ik zelf uitgekozen en vind ik echt heel leuk! Het zijn mijn favorieten. Maar weet je wat mooi is? Als jij op een linkje klikt (je hoeft niks te bestellen) krijg ik een klein beetje provisie! Voor de ene link 2 cent en voor de andere misschien 5 cent. Alle kleine beetjes helpen!

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.